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[6 ], 632 S., 11cm Leder
Zustand: (106 x 65 mm). Contemporary polished calf, spine with gilt-lettered morocco label, all edges gilt (light rubbing to extremities, corners bumped), marbled endpapers. Occasional very minor spotting to text, a few pencil markings, but generally a clean and crisp copy. --- Inhalt: französischer Text. Rare and handsome small-format edition of Brillat-Savarin`s posthumous treatise on gastronomy. -- Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) war ein Pariser Schriftsteller und einer der bedeutendsten Gastrosophen. Das bekannteste seiner Werke ist ?Physiologie du Goût? (deutsch: ?Physiologie des Geschmacks?), 1826 erschienen, 1865 ins Deutsche übersetzt, an dem er 25 Jahre lang gearbeitet haben soll. Darin geht es nicht nur um die Zubereitung exquisiter Speisen, sondern grundsätzlich um sehr geistvolle Theorien zu Tafelfreuden, eine Art Lebenslehre. [wikipedia] KK-PS22-7 No shipping to the USA, the post office has suspended shipping due to customs issues.
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